FAQ

Passordet på kurssiden må være et såkalt sterkt passord. Dette betyr at passordet må inneholde en kombinasjon av Store og små bokstaver, samt tall og et spesialtegn. Spesialtegn kan være !#&? osv. Et eksempel som ikke bør brukes men som inneholder det du trenger er: VAffelbakri12&2

Husk at det kan være flere svar som er riktig. Les spørsmålet nøye og huk av de svarene du tenker er riktig. Dersom du får feil kan det være at du får tips på noen av svarene.

Category: Eksamen

Da du har besvart alle spørsmålene får du et resultat for deretter å sende den inn.

Category: Eksamen

Trykk der det står opprett konto. Fyll så ut alle felt. Passord se FAQ vedr Passord. Velg din klubb fra rullgardinen. På brukernavn er det lurt at du bruker dit Fornavn og om ønskelig etternavn uten mellomrom. Trykk opprett konto når du har fylt ut alt. Du vil da få en e-post fra kurs@motorsportkurs.no med aktiviseringslenke, denne må du trykke på før du får tilgang til kursene.

Category: Innlogging

Dette gjør du enkelt da du har en konto og har logget deg inn. Fra der kan du gå på kurs linken for deretter å melde deg på det kurset som passer deg.

Category: Kurs

Alle kursene som foregår fysisk eller som webinar krever at du har vært gjennom et e-læringskurs. Alle kursene ligger tilgjengelig på hjemmesiden. Under fanen kurs eller på høyre side av forsiden vil det ligge tilgjengelige kurs du kan melde deg på. Husk  at dett må gjøres i samarbeid med din klubb da faktura for kursene vil gå til dem,

Category: Melde seg på kurs